Het doel van onze zorg is dat uw gebit een leven lang geruisloos met u mee gaat.


Om bovenstaand doel te bereiken is uw hulp nodig, want ons werk staat of valt met wat u zelf iedere dag opnieuw bereid bent te doen voor uw tanden en kiezen. In dit kader telt hoeveel moeite wilt u doen om uw gebit te schoon te maken en ook uw voeding kan positief of juist negatief bijdragen aan de gezondheid van uw gebit.

Door regelmatig voor controle te komen kan onze voorlichting en/of instructie u helpen bij wat u dagelijks moet doen. Röntgenfoto’s  zijn een hulpmiddel om gaatjes tussen de kiezen zichtbaar maken. Gaatjes kunnen meestal weer gerepareerd worden met behulp van een vulling of kroon. 


Kinderen adviseren wij om vanaf 2,5 jaar met de ouders mee te komen, het op jonge leeftijd bekend raken met de tandarts is wenselijk om voeding en poetsen bij te sturen.


Wij bieden op de  Beethovenrode algemene tandheelkundige zorg, wij kunnen u dus met van alles helpen. Om een paar zaken op te noemen, uw tanden mooi maken, vullingen leggen, kronen maken, uw gebit schoonmaken, u van kies/tand pijn afhelpen, een plaatje of prothese maken, u helpen bij beslissingen rondom implantaten of bleken van uw tanden etc. Wij zijn op het gebied van het vervaardigen van anti-snurkapparaten en apneu-beugels extra gespecialiseerd vanwege de unieke samenwerking binnen het Silent Centrum.


Het kan voorkomen dat wij (natuurlijk altijd in overleg met u)  u door willen sturen naar een specialist of een tandarts die zich gespecialiseerd heeft in een bepaald deel van ons vakgebied. In samenspraak met u en de specialist proberen wij dan een plan op maat te maken.

Wij werken samen met o.a. vrijgevestigde mondhygieniste’s, orthodontisten, tandarts-orthodontie (beugeldeskundige), kaakchirurgen, tandarts-endodontologen (wortelkanaaldeskundige), tandarts-implantologen, tandarts-parodontologen (tandvleesdeskundige) en tandarts-gnathologen (kaakgewrichtsdeskundige).


Kwaliteit

Om onze kwaliteit op peil te houden besteden wij aandacht aan de volgende activiteiten.

  • al onze tandartsen staan in geschreven in het BIG-register
  • lidmaatschap diverse tandheelkundige verenigingen
  • het lezen van vakliteratuur
  • het volgen van bij- en nascholing wat geregistreerd wordt door KRT-register
  • het bijwonen intercollegiaal overleg en studiegroepen
  • het maken van kennistoetsen
  • implementeren van nieuwe richtlijnen, veldnormen, gedragsregels en praktijkwijzers 
  • bezoeken klinische avonden


Uw mening stellen wij buitengewoon op prijs. Hebt u suggesties? Neem dan met ons contact met behulp van ons online contactformulier.


Contactformulier suggesties

*Momenteel nemen wij geen nieuwe patiënten meer aan*

Geen geldig e-mail adres
Mag alleen een nummer zijn
Mag alleen een url zijn (met http://)
Veld is vereist
Geen geldig e-mail adres
Mag alleen een nummer zijn
Mag alleen een url zijn (met http://)
Veld is vereist
Geen geldig e-mail adres
Mag alleen een nummer zijn
Mag alleen een url zijn (met http://)
Veld is vereist
Contactformulier is succesvol verzonden

Tandartsverzekering

Wilt u tandheelkundige hulp meeverzekeren, dan raden wij u aan te kiezen voor een restitutieverzekering. Raadpleeg www.vergelijkmondzorg.nl.

Contact

Neem contact op via ons contactformulier
Tel: 079 351 77 43
E-mail: info@tp-beethovenrode.nl
SPOEDDIENST tel: 085 1050750