Het Team

Mevr L.B. van den Berg,tandarts  BIGnr 19917654802

Mevr L.C. Dullemond, tandarts BIGnr 19921254502

Mevr B.M. Stubbé-Vergroesen, tandarts BIGnr 89024502002

Mevr S.E. Temminghoff, tandarts BIGnr 89925444102

Bovenstaande tandartsen zijn ingeschreven in het BIG-register en in het KRT (kwaliteitsregister tandartsen)


De Assistentes:

Danielle, Gerritte, Iryna, Josephine, Sanne en Priscilla
httpstandartsregisternlwp-contentuploads201701KRT-logo-tandarts-1-kleurjpg


De Tandartsen

Mw L.B. van den Berg, tandarts algemeen practicus en NVTS geaccrediteerd tandheelkundig slaapgeneeskundige

Vanaf 2013 werkt Lisanne van den Berg met veel plezier bij ons in de praktijk. Zij is gespecialiseerd in apneu-en antisnurkapparaten en lid van het NVTS, zie ook www.silentcentrum.nl. Zij heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten. Voor behandeling kunt u terecht op maandag, dinsdagochtend, donderdag en vrijdag.


Mw L.C. Dullemond, tandarts algemeen practicus

Lisa Dullemond heeft als jonge snel afgestudeerde tandarts eerst haar talent aangeboden bij Floating Doctors in Panama. Na een paar maanden tandheelkundige zorg verleend te hebben op plekken waar dat bijzonder welkom en zeer schaars was, is zij met plezier en vol enthousiasme ook ons team komen versterken met haar deskundige kennis van zaken. Zij heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten. Voor behandeling kunt u terecht op vrijdag.


Mw B.M. Stubbé, tandarts algemeen practicus

Al meer dan 30 jaar heeft tandarts Stubbé op de Beethovenrode een tandartspraktijk. Zij heeft in die jaren vele mensen van hun tandartsangst af geholpen en in goede samenwerking met alle assistentes en tandartsen gezorgd voor een praktijk waarin deskundige tandheelkundige zorg in een vriendelijke sfeer centraal staat. Voor behandeling kunt u terecht op dinsdag en woensdag


Mw S.E. Temminghoff, tandarts algemeen practicus

Sietske Temminghoff heeft zich tijdens haar studie verdiept in restauratieve tandheelkunde en in kinderen op een ontspannen manier helpen en behandelen. Daarnaast heeft zij speciale interesse in snurk-en slaapproblemen oplossen. Graag maken wij gebruik van haar professionele kennis binnen ons team. Zij heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten. Voor behandeling kunt u terecht op maandag en donderdag.

Tandartsverzekering

Wilt u tandheelkundige hulp meeverzekeren, dan raden wij u aan te kiezen voor een restitutieverzekering. Raadpleeg www.vergelijkmondzorg.nl.

Contact

Neem contact op via ons contactformulier
Tel: 079 351 77 43
E-mail: info@tp-beethovenrode.nl
SPOEDDIENST tel: 079 7600067