De Geschiedenis

In 1979 is op de Bessie Smithrode een tandartspraktijk gestart door Mevr S. Houpst-Hesselink. 
Deze praktijk is overgenomen door Mevr. B.M. Stubbé-Vergroesen in 1983 en 1 jaar later is de praktijk verhuisd naar de Beethovenrode. 
In 1984 is Mevr C.A.M. Brevet-Moons samen gaan werken met Mw Stubbé-Vergroesen en hebben zij iedereen 27 jaar lang met veel plezier en aandacht geholpen.
Op 1 augustus 2012 is Mevr C.A.M. Brevet-Moons met vervroegd pensioen gegaan.
Omdat de overheid nieuwe regels ingevoerd heeft moest de praktijk verbouwd worden, dat is in 2013 gebeurd. Er zijn nu twee behandelkamers, een aparte sterilisatieruimte en een totaal vernieuwde wachtruimte met balie. 

In 2013 is Carolien Algie met haar tandartspraktijk gefuseerd met ons. Toen zij stopte in 2015 heeft zij al haar patienten overgedragen aan het team van onze praktijk. 
De tandheelkundige hulp wordt verzorgd door de tandartsen (Mw Stubbé, Lisa Dullemond, Sietske Temminghoff en Lisanne van den Berg) waarbij ruim 30 jaar ervaring gecombineerd wordt met de laatste kennis van materialen, digitale technieken en nieuwe inzichten. De tandartsen worden bijgestaan door 6 ervaren assistente's voor de optimale zorg voor elke patient in allerlei voorkomende situatie's.

Sinds 2016 is ook het Silent Centrum gevestigd op de Beethovenrode. Het Silent Centrum is een samenwerking van de KNO-afdeling van Reinier de Graaf Gasthuis te Delft, het  Diakonessen Ziekenhuis te Leiden, de KNO afdeling van het Lange Land ziekenhuis te Zoetermeer, tandtechnisch Laboratorium de Waal, tandtechnisch laboratorium Goedegebuure en onze tandarts Lisanne van den Berg, NVTS geaccrediteerd tandheelkundig slaapgeneeskundige. Bij het Silent Centrum kunt u terecht voor anti-snurkapparaten of apneubeugels (apneu=ademstilstand tijdens de slaap) om u af te helpen van snurken of slaapstoornissen die samenhangen met een vernauwde luchtweg.  


Tandartsverzekering

Wilt u tandheelkundige hulp meeverzekeren, dan raden wij u aan te kiezen voor een restitutieverzekering. Raadpleeg www.vergelijkmondzorg.nl.

Contact

Neem contact op via ons contactformulier
Tel: 079 351 77 43
E-mail: info@tp-beethovenrode.nl
SPOEDDIENST tel: 085 1050750