Myobrace 

Hier in de praktijk gebruiken wij de myobrace bitjes om kinderen te helpen verkeerde slik-of ademhalingsgewoontes af te leren. Als een kind op de juiste manier slikt en door de neus ademhaalt dan gaan tanden en kiezen vanzelf op de goede plek staan. Ook voor de schedelgroei en de gezondheid van een kind is neusademhaling en op de juiste manier slikken heel belangrijk.

Bij kinderen tussen de 5 en 10 jaar oud is door de tandarts te zien aan de stand van de tanden of er aan het slikken of de ademhaling iets te verbeteren valt. Door een myobrace bitje 's nachts en 1 uur per dag te dragen samen met het uitvoeren van dagelijkse oefeningen kan je een heleboel beugelgedoe en gezondheidsproblemen voorkomen of verminderen. Via een app zijn de oefeningen op een moderne leuke manier te leren en uit te voeren.

De kosten van de myobrace behandeling worden altijd vooraf besproken en in veel gevallen doet de basisverzekering voor een groot deel mee in het dekken van de kosten. Meer informatie is te vinden op www.myobrace.com of vraag het aan onze assistentes Gerritte en Josephine.


* Wij nemen geen externe myobrace patiƫnten meer aan.

Tandartsverzekering

Wilt u tandheelkundige hulp meeverzekeren, dan raden wij u aan te kiezen voor een restitutieverzekering. Raadpleeg www.vergelijkmondzorg.nl.

Contact

Neem contact op via ons contactformulier
Tel: 079 351 77 43
E-mail: info@tp-beethovenrode.nl
SPOEDDIENST tel: 085 1050750